Yhteystiedot/Yrityksestä

LÄMMIN TUULI OY

on yksinoikeudella Adversin virallinen maahantuoja Pohjoismaissa

 

 

 

 

Edullinen – PItkäikäinen – Luotettava
Advers on vuodesta 1995 kehittänyt ja valmistanut neste- ja ilmalämmittimiä kestämään kaikkein vaativimmatkin olosuhteet. Advers ei tyydy samaan kuin muut, vaan olemme asettaneet tavoitteemme korkeammalle. Laitteemme on oltava pitkäikäisempi ja edullisempi ylläpidoltaan kuin mikään muu olemassa oleva merkki. Olemme onnistuneet siinä hyvin.
Käytämme tuotteissamme harjattomia sähkömoottoreita, mikä mahdollistaa opa 10 000 – 12 000 tunnin käyttöiän. Normaalisti eurooppalaisissa lämmittimissä käytettävät hiiliharjalliset moottorit eivät selviä kolmattakaan osaa tästä.
Olemme panostaneet omaan tuotekehitykseemme ja laitteemme on suojattu peräti 20 patentilla ja eurooppaan tuotavissa malleissa on CE ja ajoneuvoteollisuuden edellyttämä e-hyväksyntä, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti kaikenlaisissa ajoneuvoissa. Tehtaamme on ISO9001 sertifioitu.
Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan valvonnan alla. Valmistusvaiheessa jokainen moduuli testataan erikseen ennen kokoonpanoa, samoin kuin valmiit tuotteet testataan simulaattoreilla. Jokainen laite on 100% testattu ennen myyntiin lähtlä.
Kaikilla laitteilla on oma uniikki numeronsa, joka on myös tallennettu laitteen elektrooniseen muistiin. Laitteiden valmistuksessa käytetään maailman johtavimpien valmistajien elektroonisia komponentteja!

Advers Ltd.:

Adversin oma tehdas sijaitsee Venäjällä ja se on varustettu nykyaikaisin työkaluin. Kaikki tuotteet valmistetaan kehittynein valmistusmenetelmin. Oma tuotekehitysyksikkö kehittää jatkuvasti uusia tuotteita.
Laaja jälleenmyyjäverkosto, joka myy Adversin tuotteita Euroopan lisäksi sekä IVY:n, että Yhdysvaltojen alueella.

Tuotteita toimitetaan useisiin erilaisiin ajoneuvoteollisuuden kohteisiin Venäjällä.
Useat suuret logistiikkayritykset käyttävät Adversin lämmittimiä.

Vuodesta 2006 alkaen toimitetaan “Teplostar” vesilämmittimiä ”Uralin” ja ”Kamazin” tehtaisiin.

Vuodesta 2007 Advers Ltd. täyttää laadunhallinnan järjestelmän ISO 9001:2000 standardit ja vuodesta 2009 ISO / TU 16949:2002 standardit.

Vuodesta 2010 lähtien tehtaalla on oma varasto Yhdysvalloissa, josta käsin voidaan toimittaa lämmittimiä yhdysvaltain markkinoille.